Новини
Інфраструктура

Низку ремонтних робіт виконали дорожники на шляху до Волочиська

Після того, як середній поточний ремонт на територіальному шляху, що з’єднує Хмельницький та Волочиськ, буде завершено, дорога розшириться на 7 метрів.

На трасі Т-23-11 наразі завершені такі роботи:

  • на лівій смузі ділянки протяжністю 2 кілометри (км 0+000 – км 2+000) дорожники завершили роботи з влаштування шарів основи ровика поширення дорожнього покриття;
  • на 8-кілометровій частині автошляху, яка проходить через село Грузевиця на лівій смузі влаштовано вирівнюючий шар на відрізку протяжністю 1950 метрів; на правій смузі – на відрізку протяжністю 4800 метрів. Також влаштовано шар основи зі щебенево-піщаної суміші;
  • поблизу села Бубнівка триває влаштування ровика поширення. Також виконано фрезерування/вспушення існуючого покриття перед додаванням нового матеріалу. Ще на одній ділянці автошляху замінено трьохочкову водовідвідну трубу.

Підрядник на цьому об’єкті – АТ “URD Українські дороги” (ПрАТ «ШБУ-56»).

Довідка: траса Т-23-11 починається за межею міста Хмельницький, проходить через населені пункти Грузевиця – Чорний Острів – Наркевичі – Купіль – Користова та закінчується у Волочиську.

Поточний середній ремонт – відновлення необхідних транспортно-експлуатаційних показників проїзної частини, виправлення незначних пошкоджень окремих елементів автомобільної дороги і доведення елементів облаштування до нормативних вимог,нагадують у Службі автомобільних доріг Хмельницької області.

Також учасників руху закликають дотримуватись правил, особливо на ділянках, де працює дорожня техніка.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм, у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter