Новини
Освіта

У двох містах Хмельниччини внесли корективи у роботу освітніх закладів

Учнів молодших класів у Кам’янці знову повернули на “дистанційку”, у Старокостянтинові продовжили заборону на відвідування навчальних закладів, натомість дитсадкам дозволили працювати.

У Кам’янці-Подільському під час засідання комісії з ТЕБ і НС, яке відбулося сьогодні, 26 квітня, прийняли рішення повернути на дистанційне навчання учнів молодших класів – з 1 по 4. Таке рішення викликане не ситуацією з поширенням COVID-19 та спричиненими нею карантинними обмеженнями, а зниженням температури, через яке в навчальних закладах дітям буде некомфортно навчатися.

Як зазначається у рішенні комісії, діятиме воно до 30 квітня і не стосуватиметься приватних закладів освіти, обладнаних автономним опаленням.

Нагадаємо, опалювальний сезон у місті припинили ще на початку квітня. Тоді ж опалення виключили і в школах, оскільки всі учні перебували на дистанційному навчанні. Тож опалювати порожні приміщення було економічно невигідно.

Продовжили дистанційну форму навчання для усіх школярів і в Старокостянтинові. Як зазначається у рішенні місцевої комісії з ТЕБ і НС, аби запобігти поширенню захворювання на COVID-19 та зважаючи на зниження температури повітря, відвідування закладів освіти незалежно від форм їхньої власності заборонене до 1 травня. Щоправда, це рішення не стосується закладів дошкільної освіти, тож дитячі садки у Старокостянтинові і надалі працюватимуть.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook