Новини
Спорт

Хмельницький баскетбольний клуб – чемпіон України з баскетболу у Першій лізі

Під час гри, яка проходила у вчора у Хмельницькому, визначився переможець сезону 2020/2021 з баскетболу серед чоловічих команд в Першій лізі. У третьому поєдинку фінальної серії господарі майданчику БК «Хмельницька Політехніка» переміг БК «Че-Баскет» з Чернівців.

Протягом усього матчу команди вели рівну боротьбу. Хмельничани здобули перемогу в заключних атаках. В результаті напруженої боротьби «Хмельницька Політехніка» здобула перемогу із рахунком 93:88.

Протягом усього сезону хмельницькі спортсмени здобули 20 перемог із 24 можливих та впевнено набирали залікові бали. У загальному підсумку команда має 44 очки. Друге місце посіла команда «Че-Баскет» з Чернівців (39 очок), третю сходинку посіла команда «Золотий Вік» з Кропивницького (37 очок), яка була фаворитом перед початком цього сезону.

Після перемоги у чемпіонаті України з баскетболу серед чоловічих команд Першої ліги, хмельничани здобули право виступати у Вищій лізі.

Як повідомляють у Федерації баскетболу Хмельницької області, кращим гравцем чемпіонату України з баскетболу у Першій лізі MVP став Микита Базилєв (“Хмельницька Політехніка”) – 20.6 очка, 6.1 передачі, 4.6 підбирання (РЕ 19.4)

За матеріалами пресслужби Хмельницької міської ради

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook