Новини
Дозвілля

У Хмельницькому оголосили збір весняних світлин від фотомайстрів

До кінця травня фотографи обласного центру можуть надіслати свої знімки для участі у конкурсі “Хмельницький весняний-2021”. Другий рік поспіль, зважаючи на карантин, музей-студія фотомистецтва організовує його у соцмережах.

Приймають роботи будь-якої тематики: портрети, натюрморти, пейзажі, замальовки. Головна вимога – світлини мають розповідати про рідне місто.

Це відкритий конкурс, в якому участь можуть взяти і діти, і дорослі. Роботи прийматимуться до 31 травня. А 1 червня у мережі Фейсбук ми зробимо відкритий фотоальбом, з усіма роботами учасників конкурсу, – розповідає директор Хмельницького музею-студії фотомистецтва Віталій Савін.

Під час конкурсу відбуватиметься і голосування за кращі світлини. Вони визначатимуться за допомогою поставлених під фото “вподобайок”. Найкращі 5 авторів отримають від музею подарунки – фотоальбоми.

Оголосять переможців 10 червня, коли у музеї відкриють чергову фотовиставку.

За умовами конкурсу, від одного автора прийматимуть не більше 10 світлин. Надіслати їх можна в особисті повідомлення на сторінці музею у Фейсбук або на електронну пошту: photomuzeum@gmail.com.

Минулого року учасниками першого онлайн-фотоконкурсу стали 30 фотографів, які надіслали понад 200 світлин, йдеться у сюжеті МТРК Місто.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook