Новини
Події

У Кам’янці підготували локації до святкування дня міста

День міста Кам’янець-Подільський святкуватиме три дні. Вже сьогодні кам’янчани могли послухати виступ військового оркестру, спробувати наїдки на фудкортах фестивалю вуличної їжі та переглянути виставку дитячих малюнків. Найнасиченіша програма заходів на містян очікує завтра. А завершиться святкування у неділю – урочистою акцією за сімейні цінності.

До святкування дня міста кам’янчани підійшли креативно. Зокрема, влаштували такий собі флешмоб з різноманітними написами, які характеризують місто.

У Старому місті стартував фестиваль вуличної їжі та запрацювали ярмарки.

Потішив Кам’янець сьогодні жителів і гостей заходами офлайн, за якими всі так ностальгували. Бо таки гарною була нагода на свіжому повітрі, дотримуючись дистанції, насолоджуватися виступом військового оркестру Об’єднаного навчально-тренувального центру сил підтримки ЗСУ, побачити виставку дитячих малюнків Всеукраїнського конкурсу-пленеру “Замковий етюд”,повідомили у міській раді.

Завтра, у суботу, 15 травня, на кам’янчан та гостей міста чекають: ремісничі майстер-класи, виставка-вернісаж, марафон безкоштовних екскурсій Старим містом, фестиваль вуличної їжі та напоїв, концерти чотирьох оркестрів, міжконфесійна молитва, концерт та нагородження учасників фестивалю «Поетична весна», святкова хода, різноманітні спортивні заходи та змагання.  

Урочисте відкриття свята відбудеться о 15.00 на площі Польський ринок.

Протягом дня триватиме фестиваль вуличної їжі та працюватимуть ярмарки.

Надвечір у програмі: акція «Ніч музеїв», вечір сучасної музики та вогняне шоу учасників народного театру-студії «Лінк».

У неділю ж влаштують розважальну програму для дітей (початок о 13.00 на площі Польський ринок), а завершиться свято урочистою акцією за сімейні цінності «Всі разом за сім’ю» (Європейський сквер, 15.00).

Також кам’янчан та гостей попередили про те, що завтра, 15 травня, з 9:00 до 23:00 буде перекрито рух транспорту через Старе місто (крім автобусних маршрутів № 1 та № 7).

Рух буде перекрито від перехрестя вулиць Шевченка – Князів Коріатовичів до вул. Старобульварної (кафе «Мрія козака») та зі сторони району «Підзамче».

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook