Новини
Суспільство

У хмельницькому кінотеатрі розбиті сходи прикрили гумовими килимками (ФОТО)

Вхід до мистецького закладу у центрі Хмельницького виглядає дивно, якщо не сказати жалюгідно. Та й власне сам центр міста давно і постійно потребує уваги комунальних служб.

Кінотеатр «Планета» розміщується у будівлі колишнього пожежного депо. Це – пам’ятка архітектури місцевого значення. Та, схоже, такий статус не убезпечує окремі елементи будівлі від руйнування. Їх би годилося відремонтувати, не чекаючи, поки вони становитимуть небезпеку для відвідувачів. Проте зараз сходи до культурного закладу виглядають ось так.

Складається враження, що самі працівники закладу власноруч з підручних матеріалів “поремонтували” сходи, аби хмельничани або безпечніше заходили у кінотеатр, або оминали цю частину сходів взагалі.

Нагадаємо, і пам’ятка, і розташовані в ній заклади культури знаходяться в управлінні Хмельницької обласної ради, один з депутатів якої нещодавно власноруч за допомогою кувалди показово нищив знайдений у смердючому відстійнику бюст Сталіна.

До слова, стіну над жакемаром, якого встановили на вежі кінотеатру, теж не завадило би пофарбувати.

Проте не лише власність облради потребує у Хмельницького пильного ока та вмілих рук комунальників. Ось так виглядає територія на підході до торговельного центру неподалік того ж таки кінотеатру.

А так – головна пішохідна вулиця європейського міста суботнього вечора.

Зате закінчується ця вулиця дуже красиво.

Щоправда, якщо пройтися далі новим а-ля європейським бульваром, то картину там можна побачити суто хмельницьку.

Але, як пишуть у коментарях до таких фото хмельничани, птахи – то невіддільна частина природи. І люди мають змиритися з цим.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook