Новини
Увага!

На Хмельниччині шукають очевидців ДТП, в якій загинули четверо осіб

Правоохоронці встановили всіх чотирьох загиблих в автотрощі, яка сталася у вихідні у Хмельницькому районі. Також поліція просить допомоги у водіїв зі встановленням обставин ДТП.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася у суботу, 15 травня, у Хмельницькому районі неподалік села Веселівка Красилівської громади. За попередньою інформацією, водій фури не впорався з керуванням, внаслідок чого вантажівка зіткнулася з мікроавтобусом, перекинулася у кювет, причавивши причепом легковик “Opel”. Всі три автомобілі внаслідок зіткнення загорілися.

У ДТП вижив лише водій фури – мешканець Тернополя. За кермом автомобіля «Mercedes Sprinter» був мешканець Хмельницького району 1991 року народження. В «Opel Combo» їхали троє – водій-хмельничанин 1966 року народження та дві мешканки обласного центру – 1969 та 1938 року народження, повідомляє сайт Є з посиланням на інформацію отриману  у Нацполіції області.

Також у поліції повідомили про пошук свідків цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Прохання до усіх, хто був свідком аварії чи має відеозаписи з відеореєстраторів, повідомити про це до Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області у відділ розслідування дорожньо-транспортних пригод або зателефонувати за номером 102,йдеться у повідомленні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook