Новини
Кримінал

На Хмельниччині затримали чоловіка, підозрюваного у педофілії

Мешканця Славути, якого розшукували за підозрою у педофілії, затримали та оголосили йому про підозру. У випадку доведення вини у скоєнні кримінального злочину, 40-річному чоловіку загрожує покарання на строк до восьми років.

Про розшук славутчанина повідомили вчора у соцмережах. Мешканці Славути зазначали, що чоловік, раніше судимий за згвалтування, підозрюється у педофілії щодо двох дітей. За попередньою інформацією, він міг переховувати у лісі, тож містяни пропонували поліції зібрати загін з добровольців та прочесати лісовий масив.

У Шепетівському районному управлінні поліції сьогодні повідомили, що чоловіка, підозрюваного у вчиненні кримінального злочину, вчора було затримано та відкрито щодо нього кримінальне провадження за частиною 2 статті 155 ККУ. Сьогодні йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як встановили слідчі під час досудового розслідування, славутчанин, раніше вже судимий за статеві злочини, погрожуючи фізично та психологічно, вступав у статеві зносини з власною донькою.

За інформацією Шепетівського районного управління поліції

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook