Новини
Чорноострівська селищна

На Хмельниччині пішов з життя директор музею байкаря Леоніда Глібова

Важку втрату понесла Чорноострівська громада, що у Хмельницькому районі. На 69 році життя зупинилося серце Олександра Казімірова – директора місцевого літературно-краєзнавчого музею поета-байкаря Л.І. Глібова.

Сумну новину повідомили на офіційній сторінці громади та в її Фейсбук-спільноті.

Внесок Олександра Андрійовича у розвиток культури громади неможливо переоцінити. Свідченням цього є його багаторічна гідна і високопрофесійна праця директором літературно-краєзнавчого музею поета-байкаря Л. І. Глібова у смт Чорний Острів. Нас залишила людина чистої душі, відкритого і доброго серця. Він жив, радів світу, людям, що оточували його. Передчасна смерть – це велика втрата для всіх оточуючих,йдеться у повідомленні.

Довідка: Олександр Казіміров народився 26 червня 1952 року в селі Левківці волочиського району Хмельницької області в сім’ї службовця. Після служби в армії працював вчителем кущівської восьмирічної школи. У 1974 році вступив до Кам’янець-Подільського педагогічного інституту, який закінчив у 1979 році, отримавши спеціальність вчителя історії. З 1979 по 2000 рік працював директором Чорноострівського ПТУ-39. З 2000 по 2006 рік – директором Хмельницького районного центру зайнятості. У 2007 році був призначений на посаду завідувача громадського відділу літературно-краєзнавчого музею поета-байкаря Л.І. Глібова в смт Чорний Острів. У 2009 році переведений на посаду директора музею.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook