Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому ремонтують сходи кінотеатру

Ремонт сходів на центральному вході у кінотеатр “Планета” ще не завершено, проте вони вже мають кращий вигляд, ніж два тижні тому. Якщо ж у майстрів залишаться матеріали та бажання попрацювати, вони, можливо, візьмуться і за сходи у підземному переході. Щоправда, ці два об’єкти – культури та інфраструктури –мають різних власників.

Нагадаємо, нещодавно вхід до кінотеатру привернув увагу тим, що місцями розбиті сходи по центру прикрили гумовими килимками. Невідомо з якою метою. Чи то аби зробити вхід до закладу зручнішим (бодай якось), чи то для того, аби попередити відвідувачів, що ходити такими сходами може бути небезпечно.

Звісно, ці східці не такі круті і довгі, як у кінотеатрі ім. Шевченка, в якому з тильного боку будівлі сходи перебувають в аварійному стані. І за бажання, розбиті ділянки можна просто перестрибнути. Проте європейському місту такі східці до культурного закладу не личать. Принаймні, так вважають хмельничани.

Ось як виглядали сходи два тижні тому.

А такими ми їх побачили вчора увечері.

Як видно, ремонтні роботи ще не завершені. Проте зовсім скоро сходи будуть як новенькі.

Тим часом зовсім поруч, у підземному переході, сходи також чекають вольового рішення, завдяки якому їх зроблять придатними для пересування всіх хмельничан, а не лише любителів екстремальної ходьби.

Сходи підземки в аварійному стані. Встаєш на плитку і з’їжджаєш разом з нею. Будьте обережні, – прокоментували фото у телеграм-спільноті Хмельницький LIVE

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook