Новини
Події

До Дня захисту дітей поліцейські Хмельниччини записали кліп та влаштували свято для малечі (ВІДЕО)

Правоохоронці Хмельниччини у Міжнародний день захисту дітей завітали до маленьких вихованців Хмельницького центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик», аби влаштувати дітлахам свято та нагадати, що дорослі, які подбають про їхній захист та безпеку завжди поруч. Крім того, поліцейські відзняли кліп-нагадування про те, що у дітей також можуть бути дорослі проблеми, з якими вони не завжди можуть впоратися самотужки. Участь у зйомках кліпу взяли вихованці центру.

До центру реабілітації “Подолянчик” завітали сьогодні, 1 червня, співробітники ювенальної превенції, музиканти поліцейського оркестру, спецпризначенці та кінологи зі своїми чотирилапими помічниками.

Прийшли у гості до своїх підшефних правоохоронці не з порожніми руками – привезли солодощі та спортивний інвентар, аби змалку привчати дітлахів до здорового способу життя та дисципліни, а також відвернути від поганих думок.

У “Подолянчику” мешкають діти різного віку, які потрапили у складні життєві обставини.

Усі вони вилучені з родин і потребують особливої уваги від дорослих, в тому числі й від правоохоронців, аби не дати їм схибити у житті, як це з різних причин зробили їхні батьки, – йдеться у повідомленні поліції Хмельницької області.

Ще один подарунок від правоохоронців дорослим та дітям з нагоди свята – відеокліп – пісня на слова Галини Конах у виконанні співробітниці Хмельницького районного управління поліції, лейтенантки поліції Катерини Білоус.

У маленьких громадян нашої країни теж можуть бути дорослі проблеми. Проте кожна дитина, незалежно від того, де і в яких умовах вона народилась, має право на щасливе дитинство. І ми, дорослі, повинні прикладати для цього максимум зусиль,нагадали дорослим у поліції Хмельницької області.

А дітям подарували можливість відчути себе справжніми зірками. Участь у зйомках кліпу взяли підшефні вихованці правоохоронців – вихованці центру “Подолянчик”.

Нагадаємо, сьогодні, з нагоди свята у Хмельницькому влаштували парад близнюків та модний показ для особливих дітей.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook