Новини
Новини від читача

У Хмельницькому через роботи комунальників транспорт стоїть у заторах

За інформацією наших читачів, зранку дорога, проїзд якою зазвичай займає кілька хвилин, сьогодні розтягнулася майже на пів години. Як зазначають водії, у годину пік комунальники взялися наносити розмітку на дорогах.

Так, на вулиці Тернопільській автомобільний корок між 9 та 10 годиною ранку розтягнувся від “Катіону” до вулиці Кам’янецької. Тобто фактично майже по всій протяжності вулиці. Бо саме в цей час на дорозі взялися малювати “свіжі” пішохідні переходи.

Аби виїхати у місто, довелося стояти в заторі майже 20 хвилин. Чекала би, напевно, ще довше, але вдалося проскочити у шпаринку між автівками і вибратися з корка, – розповіла про ситуацію на дорогах водійка Олена.

Також додала, що по місту помітна й інша активність працівників комунальних служб. Зокрема, біля інфекційної лікарні активно гребуть на купки сміття та болото.

Натомість кругова розв’язка на виїзді з міста в напрямку Кам’янця, каже жінка, на диво вільна від автомобілів.

Ті ж, хто виїжджав у центр з вулиці Інститутської, зазначили – сьогодні вона була на диво вільною, зате громадського транспорту довелося чекати довгенько.

Нагадаємо, оновлювати пішохідну розмітку у місті взялися з встановленням теплої погоди. Найперше її малюють там, де найбільш інтенсивний рух транспорту. Роботи триватимуть до осені.

Також нагадаємо, що сьогодні у Хмельницькому з візитом перебуватиме президент України. Тож активність комунальників з причепурювання міста, ймовірно, пов’язана з візитом високого гостя.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook