Новини
Інфраструктура

У центрі Хмельницького ремонтують сходи у підземному переході (ФОТО)

Після ремонту входу до кінотеатру “Планета” комунальники Хмельницького взялися за ремонт сходів чи не найголовнішої пішохідної артерії у центрі міста. Об’єкт не є у власності громади, проте кошти на нього витрачають саме з міського бюджету.

Чи то сила соцмереж спрацювала, чи наші скромні натяки подіяли. Попри те, що східці, що ведуть до підземелля, наразі перебувають по суті у приватній власності, влада міста таки взяла на себе черговий тягар з фінансового та робітничого навантаження. І роботи з приведення до ладу східців у підземному переході у центрі міста тривають.

Всього у головній хмельницькій підземці шість входів. В досить непривабливому стані – десь половина з них. Напевно, там, де найбільший пішохідний трафік: від “Плази” до “Кварталу”.

За словами директора департаменту інфраструктури міста Василя Новачка, минулого року два входи відремонтували. Одночасно посадовець зазначає: витрачати кошти на ремонт об’єкту, доля якого вирішується у судах, немає сенсу.

Попри це, сходи таки ремонтують. Щоправда, такі-сякі спуски для людей у візках та матусь із візочками зникли взагалі. Проте навіть якщо це явище – тимчасове, наліплені кіоски точно в тому місці, де, гіпотетично мають спускатися та розвертатися до дверей дитячі та інвалідні візочки, не дадуть можливості хмельничанам бодай якось скористатися сходами у підземку.

Сходи з іншого боку – також чекають на ремонт. Тут уже невідомі хмельничани по-всякому натякають іншим містянам, що спуск до підземки – це не те, що вони собі думають.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook