Новини
Офіційно

У три комунальні підприємства Хмельниччини призначили нових керівників

Очільниця кінотеатру, керівник телерадіокомпанії та колишній працівник ОДА надалі керуватимуть комунальними закладами, що є у підпорядкуванні Хмельницької обласної ради. Кандидатури нових очільників комунальних структур затвердили вчора під час засідання конкурсних комісій.

Попередньо комісії ознайомили з наданими кандидатами документами, провели співбесіду та послухали програми розвитку підприємств, які претенденти мали намір очолити. Двох кандидатів до конкурсу не допустили через невідповідність наданих ними документів. На посаду директора комунального закладу «Хмельницький обласний центр з організації роботи по обробці інформації та фінансуванню соціальних програм» претендував єдиний кандидат.

На посаду директора «Центру організаційно-господарського забезпечення закладів освіти» затвердили Олександра Шевчука. До цього він протягом тривалого часу керував нетішинською телерадіокомпанію «Лотел-СКТБ».


Обласну фірму «Кіновідеопрокат» може очолити Марина Олійник, яка до перемоги у конкурсі виконувала обов’язки директора кінотеатру їм.Т.Г. Шевченка.

У конкурсі на посаду директора «Хмельницького обласного центру з організації роботи по обробці інформації та фінансуванню соціальних програм» переміг Юрій Бирка. До цього керував відділом в Управління Держпраці у Хмельницькій області, а в 2017-2018 роках був керівником апарату Хмельницької ОДА.

Погодити кандидатури нових керівників комунальних установ мають на черговій сесії обласної ради 16 червня.

За інформацією Хмельницької обласної ради

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook