Новини
Кримінал

Хмельницькі гвардійці затримали громадян з наркотичними речовинами

Неспокійним видався минулий тиждень для Хмельницьких гвардійців: у період з середи по неділю 14 осіб було затримано за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, 64 – за підозрою у вчиненні адміністративних правопорушень.

Особливо результативним виявився один з вихідних напередодні: гвардійськими військовими нарядами було затримано 4 громадян, що мали при собі наркотичні речовини.

Один з таких випадків трапився суботнього вечора. Близько 22 години, під час несення служби з охорони громадського порядку, гвардійці військової частини 3053 проходили маршрутом патрулювання по Набережній Південного Бугу, що неподалік від центру міста.

Увагу патрульних привернули двоє чоловіків, які при появі гвардійців помітно занервували, почали метушитися та поспішно покинули місце, де перебували. Наздогнавши молодиків, гвардійці запропонували тим пройти поверхневий огляд. У кишені куртки одного з чоловіків, 21-річного місцевого мешканця, було виявлено згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, вагою близько 5 грамів.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу для провадження подальших дій згідно з законодавством.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook