Новини
Гуківська сільська

На Хмельниччині відкрили перший в області центр безпеки

В Гуківській територіальній громаді, що на Чемеровеччині (Кам’янець-Подільський район) запрацював перший на Хмельниччині центр безпеки громадян. Тут задля безпеки громадян працюватимуть поліцейські, медики та рятувальники.

На станції буде працювати дільничний Микола Журавель, який обслуговує територію Гуківської тергромади. Він забезпечений сучасним службовим автомобілем та усією необхідною технікою.

Відкриття такого центру для цієї громади є актуальним, адже вона розташована на значній відстані від адміністративного центру району. А присутність на місці усіх оперативних служб дозволить швидко і якісно реагувати на виклики громадян і надзвичайні події.

Загалом на Хмельниччині працює вже 42 поліцейські станції. Гуківський центр – 43-й.

У центрі працюватимуть одночасно амбулаторія сімейної медицини, команда пожежної охорони та поліція. Це дозволить повноцінно убезпечити життя мешканців 8 сіл громади.

Центри безпеки, коли в одному місці зібрані оперативні служби, – ідея не нова. Це поширений в країнах Європи, США, Канаді та інших країнах досвід, спрямований на забезпечення безпеки громадян. І приємно, що він активно впроваджується у нашій країні.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook