Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині планують відремонтувати 95 кілометрів траси Н-03

У Службі автомобільних доріг Хмельницької області поділилися амбітними планами на рік, згідно з якими планують відремонтувати чималу ділянку автошляху Н-03 “Житомир – Чернівці”.

Всього цього року прогнозується оновити близько 207 км доріг державного значення Хмельниччини. Однак, як зазначають у САД, ця цифра є доволі умовною, оскільки вона є середньою щорічною по усій Україні.

Фактично дорожники Хмельницької області минулого року влаштували верхній шар дорожнього покриття на 277 км доріг державного значення на території області,повідомляє пресслужба САД.

Наразі вже виконані такі роботи. Між селами Пашутинці та Пашківці (км 163+212 – км 166+247) на ділянці реконструкції на завершальному етапі – влаштування щебеневої основи дорожнього покриття. На цій же ділянці реконструюється міст через річку Бужок (км 164+917): бетонують колони опор, монолітні підферменники, влаштовують зуб упору насипу зі щебеню.

Поблизу Самчиків (км 120+000 – км 123+300, об’єкт поточного середнього ремонту) облаштовують зупинки для короткочасного перебування пасажирів – встановлюють нові автопавільйони. Також у Самчиках на ділянці реконструкції (км 123+300 – км 126+540) завершують впорядкування на ділянці відпочинку та облаштування тротуару бруківкою.

Між селами Вишнопіль та Старий Остропіль (км 99+900 – км 104+000), де триває капітальний ремонт, завершують влаштування асфальтобетонного покриття по лівій смузі.

Встановлюють очисні споруди в селі Вишнопіль, на ділянці поточного середнього ремонту (км 96+800 – км 99+000).

Також у Службі автомобільних доріг нагадують: на час проведення ремонтних робіт на зазначених ділянках автодороги Н-03 рух автомобілів ускладнено. Учасників дорожнього руху просять бути уважними, дотримуватись швидкісних обмежень та рухатися відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook