Новини
Інфраструктура

Талони на тролейбус у Хмельницькому продаватимуться на зупинках

Міська влада веде перемовини з бізнесом щодо встановлення терміналів, які продаватимуть разові квитки на проїзд у тролейбусах, на зупинках громадського транспорту.

Справді, хоча точок продажу талончиків у місті близько 150, а місць, де можна придбати електронну картку, понад 30, вкрай незручно, що безпосередньо на зупинках не можна придбати «право на проїзд».

Відновлювати кіоски з продажу проїзних документів влада не має наміру – дорого, а термінали – розв’яжуть проблему. Бо продаж водієм талонів запроваджувати не планують задля безпеки руху: він має кермувати транспортним засобом, а не «займатися бізнесом». Про це під час прямої телефонної лінії, відповідаючи на питання містян, повідомив заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

А поки ті, хто не придбав чи не має наміру купувати е-картку, можуть використовувати разові проїзні документи. Скажімо, їх купують через додаток 7 pik.

Я сам ним користуюся, – сказав Микола Ваврищук.

Нагадаємо, що з 1 липня Хмельницький відмовляється від кондукторів у тролейбусах. Проїзд здійснюватиметься за картками або разовими квитками. Штраф за безквитковий проїзд – 120 гривень.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook