Новини
Суспільство

Хмельницьку підземку в центрі міста прикрашають настінним живописом (ФОТО)

Страшні колись стіни підземного переходу на перехресті вулиць Кам’янецької та Подільської незабаром розквітнуть яскравими кольорами та вражаючими композиціями.

Фото творчого процесу, який триває на одному з виходів підземного переходу (що веде до магазину АТБ та ТЦ “Квартал”), виклав у соцмережах хмельницький фотограф Сергій Аніськов, який зафіксував, як майстри пензля “наводять красу” на стінах підземки.

Схоже, незабаром стіни будуть прикрашені квітами. І, напевно, такий вибір малюнків не випадковий, адже саме у цій підземці багато років працює один з найбільших квіткових ринків Хмельницького. Звісно, якщо не брати до уваги ті, які розгортаються неподалік напередодні деяких свят.

Нагадаємо, після неодноразових скарг хмельничан на жахливий стан сходів у цьому підземному переході, на початку місяця їх таки взялися ремонтувати.

Як повідомляє сайт Є, всього планують прикрасити квітковими композиціями два входи у підземний перехід. Другий – зі сторони вулиці Подільської. Квіти, зображені на стінах, будуть різні: з одного боку піони, гортензії та ехінацеї, з іншого – соняшники і польові квіти.

Займаються розписом стін викладачі та учні Вищого професійного училища №25. 

Тим часом у коментарях під фото хмельничани мріють ще про дещо:

Ще б не завадило владі облаштувати накриття над кожним входом у підземку. Як в Києві. Тоді відремонтовані сходи довше служитимуть та і людям буде комфортно!!!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook