Новини
Гуківська сільська

Музичний гурт з Хмельниччини організовує ярмарок зайвих речей

Лідерка гурту «Лісапетний батальйон» Наталя Фаліон записала відео, в якому запросила всіх охочих долучитися до шляхетної справи, а заразом позбутися непотрібних речей. В середині липня у рідному селі пані Наталі планують організувати ярмарок, на якому збиратимуть кошти на облаштування дитячого майданчика у П’ятничанах.

П’ятничани – село в Україні, у Гуківській сільській територіальній громаді колишнього Чемеровецького, а нині Кам’янець-Подільського. Населення села, за даними Вікіпедії, становить 605 осіб. У селі, звісно, є діти, а ось сучасного майданчика для ігор та розваг у них немає. Аби дитячий майданчик у селі з’явився, потрібні кошти. Аби назбирати їх, гурт «Лісапетний батальйон» й організовує ярмарок непотрібних речей.  

В кожного з нас є безліч речей, які ми не знаємо, куди подіти. Ми їх перекладаємо з однієї полиці на другу – і викинути шкода, і користуватися – вже не користуємося. Я особисто зібрала два здоровенних чемодани різного вбрання. Є навіть такі речі, куплені за немалі гроші, а я жодного разу їх не вдягала. І я їх з задоволенням за безцінь продам, – розповіла Наталя Фаліон.

Проходитиме ярмарок на стадіоні.

Ми розкладемо столи під приємні музичні звуки будемо торгуватися, жартувати. Зробимо дуже гарну справу. А в кінці цього дійства «Лісапетний батальйон» подарує всім тим, хто приїде до нас, повноцінний гарний концерт, – каже пані Наталя.  

Тож усіх, хто хоче долучитися до корисної ініціативи, запрошують 17 липня приїхати у П’ятничани на великий ярмарок зайвих речей.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook