Новини
Кам'янець-Подільська міська

У Кам’янці після зливи затопило ринок, паводком змило бруківку (ВІДЕО)

Місцеві мешканці нарікають на бездіяльність влади, як минулої, так і нинішньої, та пересуваються містом по коліна у воді. Проте, як зазначають на захист комунальників інші кам’янчани, містяни почасти самі винні у тому, що місто після злив перетворюється на “Кам’янецьку Венецію”.

Фото бруківки, яку змило внаслідок негоди на вулицях Шевченка та Князів Коріатовичів, опублікували у соцмережах. У групі Kamianets Кам’янець Каменец показали, на що знову перетворився центральний ринок після дощу.

У коментарях одні кам’янчани нарікають на владу, інші – захищають:

Де влада??? Куди податки з ларькiв??? Щоб потiм їх майно топилось. А що з базаром?

Злива сильна була, комунікації не справляються. Навесні стічні колектори чистили, але на власні очі бачила, як прибиральниці з магазинів змітали сміття в зливні системи. Тож наслідки, то закономірність. Що має робити влада?

Підтвердженням тому, що каналізації забиті частково листям, частково сміттям, слугують фото, які виклав у соцмережі кам’янчанин Олег Петровський, на додачу до світлин зі змитою бруківкою. Тобто, тенденція простежується по всьому місту.

Дісталося від кам’янчан не лише минулій владі, а й колишній:

В тому то і питання, чого знов море біля базару? Помню пост бувшого голови Сімашкевича М.Є. про те, що все зробили, грошей вгепали і вже все просто замєчатєльно… А виходить що гроші потратили, а море як було так і є при ливнях… і щурі як пливали так і пливають…

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook