Новини
Увага!

У трьох громадах Хмельниччини можливі перекриття руху та перевірка документів

На території області протягом трьох днів триватимуть антитерористичні навчання. Мешканців області, особливо в тих громадах, в межах яких вдосконалюватимуть свої навички боротьби з терористами правоохоронці, надзвичайники, нацгвардійці та представники силових структур, поставитися з розумінням до обмежувальних заходів, необхідних під час проведення тренувань.

Планові контрдиверсійні антитерористичні навчання триватимуть на Хмельниччині від 20 до 22 липня. Відпрацьовуватимуть під час учбових тренувань військові об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури в межах таких Деражнянської, Летичівської та Меджибізької громад.

Під час проведення навчань на дорогах можливе обмеження руху транспорту. Перешкоди можуть очікувати також пішоходів. Крім того, можлива перевірка документів у громадян, які опиняться у зоні проведення антитерористичних навчань, повідомляють у пресслужбі СБУ.

Нагадаємо, на початку липня у Хмельницькому відточували свої навички правоохоронці. Попри неодноразові попередження, чимало містян виявилися не готовими до того, що деякі вулиці міста можуть бути недоступні для транспорту.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook