Новини
Увага!

У Хмельницькому та кількох селах області можливі перебої з газопостачанням

Протягом робочого тижня, з 19 по 23 липня, працівники «Хмельницькгазу» виконуватимуть монтажні роботи та перевірятимуть на щільність внутрішньобудинкові системи газопроводів. Також без газопостачання на кілька днів залишаться мешканці чотирьох сіл на Білогірщині.

У будинках, де триватимуть ремонтні роботи, можливі перебої з газопостачанням:

  • вул. Курчатова: 125, 125/1
  • вул. Свободи: 3, 5а, 9а, 13а
  • Львівське шосе, 27
  • проспект Миру: 65/2, 65/3

Проведення таких робіт необхідне для стабільного та безпечного розподілу природного газу, – нагадують у пресслужбі компанії.

Також у газопостачальній компанії доводять до відома споживачів газу Білогірщини, що з 20 липня Білогірська дільниця АТ “Хмельницькгаз” проведе монтажні роботи по встановленню шафового газорегуляторного пункту (ШГРП) RGC Production в селі Окіп.

Відтак з 20 липня 2021 року у селах Окіп, Соснівка, Весняне, Квітневе тимчасово буде припинений розподіл природного газу. Встановлення нового ШГРП забезпечуватиме безперебійну доставку природного газу до низки сіл району. Орієнтовний термін виконання робіт – 2-3 доби,зазначають у “Хмельницькгазі”.

Також з 19 липня Красилівське відділення АТ ”Хмельницькгаз” проводитиме ремонтно-профілактичні роботи на розподільчому газопроводі в селах Новодубище, Дубище та Волиця-1. Газопостачання у цих населених пунктах буде призупинено до 25 липня.

У випадку продовження терміну ремонтних робіт, мешканців населених пунктів буде попереджено додатково, – повідомляють у Красилівській міській раді.

Відновлення газопостачання в помешкання споживачів буде проводитись поступово окремо у кожен населений пункт після виконання усіх планових робіт за умови обов’язкової присутності власників у домоволодіннях.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook