Новини
Суспільство

У Хмельницькому молодик проїхався ззовні тролейбуса (ВІДЕО)

Несподіваного “пасажира” тролейбуса, який вирішив проїхатися “зайцем”, навіть не заходячи у громадський транспорт, зафіксували на одній з вулиць Хмельницького.

Після запровадження е-квитків та нових правил проїзду у міських тролейбусах дехто із хмельничан хвилювався про те, що у громадському транспорті, за відсутності системного контролю, побільшає безбілетників. Проте, як виявилося, деякі містяни примудряються їздити “зайцем”, не ризикуючи зустрітися з контролерами.

Чоловіка невизначеного віку, але явно молодого, побачили сьогодні водії на проспекті Миру, коли він, примостившись на сходинках, що ними зазвичай користуються водії тролейбусів, аби вилізти на дах свого транспортного засобу, весело їхав у напрямку центру міста тролейбусом №11. Зазвичай такі розваги притаманні дітям. Проте, схоже, і старші містяни, яким не вистачає чи то грошей на квиток, чи то адреналіну, не гребують можливістю наразити себе на небезпеку. І ніби не спекотно на вулиці вже, щоб обиратися такий дивний засіб пересування, і проїхатися декілька зупинок “зайцем” всередині тролейбуса не так вже й нереально, але от…

У Хмельницькому чоловік «зайцем» проїхався на тролейбусі. Що скажете?цікавляться у ФБ-групі Dtp_km, де, власне, і виклали відео пасажира-екстремала.

Хмельничани із коментарями не забарилися, звично поіронізувавши:

Це додатковий пристрій гальмування. Поки проходить тестові випробування. Скоро на всіх тролейбусах міста !!!

Бараном він проїхався, а не зайцем

Це по-дурному та нерозумно

Молодець

Карточок нема де купити, дефіціт

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook