Новини
Деражнянська міська

На Хмельниччині через антитерористичні навчання заблокували рух трасою (ФОТО)

Протягом трьох днів на території області проходять навчання силовиків та правоохоронців. Попри те, що населення завчасно попереджали про можливі ускладнення та обмеження руху, люди виявилися до цього неготовими. Тож тепер чекають, поки “терористів” знешкодять, а шлях – розчистять.

Нагадаємо, планові контрдиверсійні антитерористичні навчання триватимуть на Хмельниччині до 22 липня. Як зазначали в СБУ напередодні, під час учбових тренувань планувалося відпрацьовувати військові об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури в межах Деражнянської, Летичівської та Меджибізької громад.

Сьогодні ситуація на дорозі ускладнилася на території Деражнянщини. Довжелезний затор зафіксували водії, які невчасно вирішили їхати саме тією трасою, яка проходить через територію громади.

У місцевих групах повідомили, що “диверсійно-розвідувальна група утримує заручників в автомобілі, перекривши рух транспорту на мосту, що проходить через р. Вовк у місті Деражня. Ведуться переговори по звільненню заручників”. Водіям, які рухаються в бік Хмельницького порадили шукати об’їзні шляхи, оскільки затори утворилися на невизначений час.

У коментарях відреагували:

Кожен день якісь приключенія в Деражні.

Це тільки навчання, а ми не готові до випробувань. Дай Боже, щоб тільки навчання й проводились.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook