Новини
Політика

Новий заступник-мільйонер голови Хмельницької ОДА опікуватиметься питаннями цифровізації

Киянин, який до цього працював радником очільника Хмельниччини, рішенням Кабінету Міністрів України офіційно призначений його заступником. Новопризначений посадовець має у власності чималі статки, серед яких і криптовалюта, та є бенефіціарним власником декількох столичних фірм.

Серед низки кадрових рішень, ухвалених урядом сьогодні, 21 липня, числиться також документ про нове призначення у Хмельницькій ОДА. Відповідно до нього новим заступником Сергія Гамалія з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації став Євген Липовенко. До цього він курував цей же напрямок у команді голови ОДА як радник. Зокрема, займався питаннями освоєння держсубвенцій на проведення швидкісного інтернету у соціальні заклади в селах області.

Нагадаємо, свого часу, прийшовши на посаду Сергій Гамалій зазначав, що команда, яку він збиратиме у стінах ОДА, буде не місцева.

З декларації нового заступника голови ОДА відомо, що він має дві квартири у столиці, одну з яких орендує, є власником 5 київських компаній, користується службовим автомобілем Мini Cooper S. Грошові кошти, які має Євген Липовенко, це криптовалюта на суму понад 100 тисяч гривень, доларові заощадження – 375 тисяч, євро – 60 тисяч, у гривнях – 1,8 мільйона.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook