Новини
Кримінал

Хмельничанин отримав 5,5 року ув’язнення за збут наркотиків шляхом “закладок”

Бізнес на збуті наркотиків організував 29-річний мешканець Хмельницького, який спочатку купував через Інтернет, а потім розкладав у потаємних місцях в обласному центрі та інших населених пунктах “закладки” з наркотичними речовинами. Під час затримання у чоловіка також виявили наркотики, які він мав намір реалізувати.

Вину хмельничанина у суді довели працівники Окружної прокуратури міста Хмельницького. Засудили його за незаконний збут наркотиків та психотропних речовин.

Як встановив суд, чоловік купував та надалі реалізовував амфетамін, канабіс та особливо небезпечний синтетичний наркотик РVP. Під час затримання у хмельничанина вилучили 100 грамів наркотичної речовини.

У жовтні 2020 року обвинувальний акт було скеровано до суду. У липні поточного року Хмельницький міськрайонний суд засудив хмельничанина до 5 років 6 місяців із конфіскацією майна.

За результатами спільної роботи Окружної прокуратури міста Хмельницького та правоохоронців у 1 півріччі цього року кількість виявлених фактів незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів збільшилась з 73 до 108 (на 47,9%).

За інформацією Окружної прокуратури міста Хмельницького

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook