Новини
Суспільство

У центрі Хмельницького через торгівлю квітами влаштували розбірки за участю поліції (ВІДЕО)

Нетверезий чоловік викликав правоохоронців, аби ті відреагували на факт, на його думку, незаконної торгівлі на одній із зупинок у центрі міста. Проте передував цьому виклику скандал між однією з продавчинь та заявником, що виник через безхатька. Втрутився у конфлікт, який зрештою закінчився словесними образами та бійкою, містянин, який до прибуття поліцейських спостерігав за ситуацією здаля.

Про бурхливе нічне життя на вулиці Шевченка в обласному центрі, на зупинці громадського транспорту біля готелю “Поділля”, розповіли у спільноті Хмельницький LIVE.

“Відбувалось все біля Сільпо на Шевченка. П’яний тип пристав до бабусь, які продають квіти. Ображав їх. Матюкався і т.д. Кричав на всю вулицю: “Чому ви тут торгуєте квітами”. Хотів отримати від них документи на торгівлю. Бабусі вже майже зібралися. Приїхала ПОЛІЦІЯ, і я почав знімати. І говорити йому, що він не правий. Коли я назвав чоловіка гандоном, він агресивно пішов на мене. Я перед поліцією його вдарив”, – цитують у телеграм-каналі автора відео.

Проте, як стало відомо з коментарів під відео, конфлікт між нетверезим громадянином та однією з продавчинь стався не через саму торгівлю, а через те, що жінка висловила незадоволення тим, що до безхатька, який спав на лавці на зупинці і якому стало зле, викликали “швидку”. Цей факт жінка підтвердила в присутності поліцейських. Додала також, що молодик нецензурно лаявся на неї та пошкодив їй майно.

Увага! Відео містить нецензурну лексику та сцени насильства.

Думки хмельничан розділилися: одні стали на бік автора відео, інші ж підтримали його головного героя. Так, у коментарях пишуть про те, що безхатько, який став причиною інциденту, фактично живе на цій зупинці, час від часу жебраючи гроші, на які купує алкоголь.

Щоб розуміли, про якого вона бомжа говорить, хоч раз приїдьте на зупинку Поділля, там мужик завжди синій спить, пахне неприємно в радіусі 10 м, при тому всьому він спить там 24/7, прокинувся, зразу йде просити гроші зі словами: “Не буде 10 гривень, бо погано, на 100 г хоча б”. Всі, хто пишуть “бомжа шкода” – шкода реально тільки тих, які більш нормально виглядають і від них немає неприємного запаху.

Там біля зупинки проходиш, де він спить, то вже такий сморід що просто…

Он там каждый день такой, ему каждый божий день вызывают скорую, а бабушка там стоит не первый год.

Правильно зробили, що викликали швидку. Якби він помер? То що, що він бомж? Йому погано стало. Бабці не було чим зайнятися? Також цікаво, а у нашому місті немає відповідних служб, які займаються такими людьми?

Загалом в кожного своя думка. Наскільки зрозуміло, то визвали швидку, оскільки людині стало погано, а бабка почала висловлюватися з цього приводу першою.

Я там живу близько я і його і її бачу там кожен день. Ця людина (безхатченко) кожен день там валяється, обсцикається, чіпляється і спить. Вона там кожен день, і я думаю вона розуміє чого йому не потрібно визивати швидку.

Трохи “дісталося” від хмельничан і жінкам, які торгують квітами на зупинці…

Реально эти бабы с цветами достали, постоянно на проходе, у меня у ТРЕЗВОГО было пару раз желание разбуцать их цветы.

…і автору відео

Я би не стояв просто так, але би не крив матом того дурного, як мінімум, і не провокував би розгортання ще одного конфлікту.

Загалом, під відео чимало різноманітних коментарів, в тому числі, є й такий:

На цій зупинці концерти щоранку. Найкращі виступи в суботу та неділю зранку. Після закриття гадюшників всі сповзаються сюди. Показ концертів безкоштовно. Не дякуйте.

Не варто думати, що подібні картини можна спостерігати виключно біля готелю Поділля – подібних “концертів”, особливо напередодні вихідних та у вихідні можна по всьому місту спостерігати чимало. Нещодавно ми писали про те, як відреагували хмельничани на ідею запровадження “комендантської години” у місті для неповнолітніх. Проте, зважаючи на ситуацію, складається враження, що комендантська година не завадила би і для решти хмельничан, які не вміють поводитися на вулицях нічної пори.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook