Новини
Городоцька міська

У Городку оновлять пішохідну зону в центрі міста

Після того, як роботи будуть виконані, у центрі міста мають з’явитися автостоянка, зелені зони та бруківка. Частково до благоустрою долучиться міська рада, частково – підприємці, власники магазинів, розташованих цьому районі.

Затвердили схему та надали дозвіл на благоустрій пішохідної зони у центрі Городка наприкінці минулого місяця у виконкомі. Реконструювати планують територію, що прилягає до будівлі колишнього магазину «Ветеран», повідомляє Городок.City.

Пішохідну частину у центрі міста планують облаштувати від приміщення Приватбанку до магазину “Кошик”. Займатимуться цим місцеві підприємці – власники магазинів, розташованих в межах пішохідної зони. З відповідною пропозицією вони звернулися до міської ради.

За словами начальника відділу ЖКГ, інфраструктури та благоустрою Городоцької міської ради Сергія Літвінчука, на вулиці Грушевського, 86 також планують спорудити автостоянку.

Таким чином міська рада долучає приватних підприємців до наведення ладу біля будівель, у яких вони працюють, – зазначив посадовець.

Також він додав, що демонтаж старого покриття пішохідної зони буде здійснене коштом міської ради. За бюджетні ж кошти придбають бруківку, пісок, щебінь тощо, необхідні для будівельних робіт. А от викладенням бруківки, наведенням ладу на цій території та її озелененням мають займатися приватні підприємці.

До слова, нещодавно у Городку запрацював новий краєзнавчий музей, збудований за кошти мецената. Більше про нього – у сюжеті каналу “Наголос“.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook