Новини
Кам'янець-Подільська міська

У Кам’янці пішов з життя колишній викладач художньої школи

Про втрату повідомили на сторінці у Фейсбук Кам’янець-Подільської дитячої художньої школи. Для всіх, хто знав Віктора Бурдейного, його смерть відгукнулася невимовною гіркотою болю від невблаганної втрати.

30 липня цього року на 72-му році життя відійшов у вічність колишній викладач Кам’янець-Подільської дитячої художньої школи Віктор Андрійович Бурдейний. Перестало битися серце талановитого художника і чуйного педагога, який своїми діями та вчинками, своїм розумом виховав не одне покоління учнів. Віктор Андрійович вміло вчив їх сприйняттю краси, відповідальності, невтомно «сіяв добре, мудре, вічне…». Сумуємо разом з усіма, хто мав честь знати і працювати разом із Віктором Андрійовичем. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного, молимося за спокій його душі. Світла пам’ять про покійного назавжди залишиться в наших серцях!йдеться у повідомленні.

Віктор Бурдейний народився 12 жовтня 1949 року в селі Калиня Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. У 1973 році закінчив Одеське державне художнє училище ім. М.Б.Грекова за спеціальністю «викладання малювання і креслення». З 1976 по 2012 рік працював викладачем у Кам’янець-Подільській міській дитячій художній школі. З 1986 по 1994 рік перебував на посаді заступника директора з навчально-виховної частини. Водночас активно займався творчою діяльністю. Брав участь у численних міських та обласних виставках образотворчого мистецтва. Також його твори неодноразово виставлялися за кордоном.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook