Новини
Офіційно

Платники податків Хмельниччини спрямували до бюджету майже 8 мільярдів гривень

Впродовж січня-липня 2021 року обсяг надходжень до бюджетів усіх рівнів від платників податків Хмельницької області склав 7,9 мільярда гривень, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року більше на 1,5 мільярда гривень.

Перевиконання завдання на 103 відсотки дозволило забезпечити додаткові податкові надходження у сумі 208,5 мільйона гривень. Як результат, доходи державного бюджету досягли рівня у 3,3 мільярда  гривень. Досягнуто темп росту платежів на рівні 126 відсотків, що у грошовому значенні становить 687 мільйонів гривень. Визначальним у забезпеченні податкових надходжень тут є податок на додану вартість, загальна сума якого склала понад 1,4 мільярда гривень.

Територіальні громади краю отримали для розвитку та забезпечення соціальних потреб 4,6 мільярда податкових платежів. Зокрема, 3,2 мільярда гривень із усіх надходжень забезпечено за рахунок податку на доходи фізичних осіб.

Як зазначили в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області, системне наповнення дохідної частини бюджету базується на сумлінні соціально відповідального бізнесу та ефективній діяльності електронних сервісів, які надаються податковою службою, а також впровадженні аналітичних систем управління та моніторингу економічних процесів.

За інформацією ДПС у Хмельницькій області

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook