Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому серед житлової забудови встановили автомийку

Нова споруда на вулиці Зарічанській в обласному центрі трохи шокувала хмельничан, які, здавалося б, звикли вже до всього. У коментарях містяни, не стримуючи себе, висловлюють все, що думають про черговий інфраструктурний елемент місцевої архітектури.

Обговорювати не завжди зрозумілу для пересічних громадян забудову міста вже входить у звичку у хмельничан. То житлові будинки, які зводять практично впритул один до одного, без парковок, зелених зон та місць для дитячих майданчиків. (В одному випадку така щільна забудова ледь не призвела до трагедії). То надцятий за рахунком торгово-офісний центр, який виростає на місці зруйнованої історичної споруди. То забудови у природоохоронних зонах. То прокладені навиворіт велодоріжки. Власне, поговорити та обговорити хмельничанам завжди є що.

Короткий допис у Фейсбук-спільноті Хмельницький Development мав би, напевно, слугувати рекламою нової споруди, спрямованої на потреби автовласників. Натомість викликав у хмельничан хвилю емоцій, причому поки що виключно негативних.

Нова автомийка невдовзі відкриється на вулиці Зарічанська біля Набережного кварталу, – йдеться у дописі, проілюстрованому фото.

Хмельничани нову споруду, схоже, не оцінили. І написали про це у коментарях. (Деякі з них довелося відредагувати через надмірну емоційність висловлювань).

Це просто дічь і мєрзость!! (Я не про мийку – мийка крута, рекомендую)!! Це тільки в наших Мазниках на мінімалках можна дозволити ліпити мийку серед, мало того, що житлового району, але і серед райончика, який претендує на такий собі полу бізнес-центр міста! Думаю, власники приміщень в iq та сусідніх будівлях в захваті ))

А біля 5 автовокзалу прямо біля житлових будинків, щоб вночі не спали люди, чули це миття 24 години…

В соседних домах все охренели. Да и все жители района тоже. Горсовет говорит, что это мол “частная собственность” и всё в рамках закона. Деньги решают всё. Там за мойкой ещё заправки не хватает для полной алогичности происходящего.

Обгадилися по повній програмі з цією новобудовою. Та й так, шо не відмиються.

Шкода, що ані міська влада, ані власник автомийки не розуміють наскільки таке ії розташування є асоціальним. Жах.

Це рекламний пост мийки? Сильно.

Та нормально…

Фото у соцмережах виклали вечірньої пори, тож наразі це всі коментарі на тему.

Також показали у соцмережах, як виглядає з висоти новий об’єкт та як він вписується в навколишній ландшафт.

А тим часом в Івано-Франківську, що майже ідентичний Хмельницькому як за площею, так і за кількістю населення, влада поставила собі, як зараз модно казати, амбітну мету: облаштувати на території міста 200 скверів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook