Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому вулиця перетворилася на урвище з водоспадами (ФОТО, ВІДЕО)

Мешканці мікрорайону Лезневе показали, як злива не лише розмила вулицю, а й вимила її на глибину близько пів метра. Там, де ще донедавна була подоба дороги, після рясної зливи утворилася міні-туристична атракція з міні-каньйонами та міні-водоспадами. Шкода, що гноми, ельфи та лепрекони у Хмельницький не навідуються з візитами. Їм такі туристичні родзинки, напевно, були би до вподоби. Поки що ж в провалинах на дорозі розважаються діти.

На сторінці у Фейсбук Департаменту інфраструктури міста Хмельницького місцевий мешканець показав, як виглядає після зливи дорога у мікрорайоні Лезневе на вулиці Сагайдачного, 85. Та попросив хоча б старим асфальтом вкрити вулицю, аби захистити її надалі від негоди.

Вчора після зливи наша вулиця перетворилася в суцільний потік води, який змив не тільки верхній шар, але й зробив такі ритвини, що автомобілі швидкої допомоги, при виклику, до хворого не доїдуть.Звертаємось до вас за це літо вже вдруге. Просимо вас: будь ласка, хоча б старий асфальт постеліть на вулиці! Продивіться наші фото! Як жити на такій вулиці? Дякуємо, – написав мешканець вулиці Ігор Дереш.

Та показав, на що перетворилася вулиця після зливи.

У Департаменті інфраструктури пообіцяли доручити балансоутримувачу доріг прогрейдерувати та підсипати щебенем дорожнє покриття“. Щодо асфальтування дороги, бодай старим асфальтом, промовчали.

Судячи з відповіді місцевих на відповідь комунальників, люди і такому раді:

В очікуванні ліквідації наслідків негоди малі мешканці вулиці досліджують провалля серед дороги.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook