Новини
Дозвілля

Громада на Хмельниччині відзначає 6 річницю з дня створення

З нагоди 6 річниці утворення Дунаєвецької територіальної громади сьогодні в її центрі для місцевих мешканців та гостей влаштують масштабне свято, в програмі якого запланували розваги та локації як для дорослих, так і для дітей.

Зі святом мешканців Дунаєвецької тергромади сьогодні, 7 червня, привітала її голова Веліна Заяць.

Це свято об’єднує мешканців 51 населеного пункту, всіх тих, кому небайдужий наш край, хто любить свою малу Батьківщину, хто відчуває себе частинкою великої родини. Найбільше наше багатство – це люди. Тому, я дякую кожному мешканцю за Вашу працю, за Вашу підтримку, за критику конструктивну, за творчість. Нехай у нашій громаді народжуються і ростуть в любові діти. Нехай комфортно і затишно почувають себе люди поважного віку. Нехай наша громада розвивається та зростає! Зі святом, дорога моя, рідна громадо!!!написала очільниця ТГ на своїй сторінці у Фейсбук.

Готуватися до свята почали заздалегідь. Підготували фотозони, облаштували місця для глядачів, причепурили територію.

Для зручності містян та гостей у Дунаївцях пустили спеціальний транспорт, який підвозитиме їх до місця святкування.

Почнуться святкові заходи о 14.00 з вітання гостей та урочистого відкриття свята головою ТГ.

О 15.00 почнуться оглядини старостинських осель. Там, за словами організаторів, на всіх гостей свята чекають щирі вітання, гарна українська пісня та найсмачніші страви, які готують на Дунаєвеччині.

О 16.00 стартує дитяча програма “Світ у фарбах”. Разом з цим, о 16.10 почнеться концертна програма “Голосиста веселкова – Подільська підкова”, за участі запрошених колективів, дитячої школи мистецтв, фольклорних колективів та солістів сільських клубних закладів. Триватиме концерт до 19.00, а о 19.10 відбудеться святкова лотерея.

Також, як обіцяють організатори свята, на всіх гостей очікують незабутні враження від українського мотоклубу «СІРІ ЛОРДИ».

О 21.00 стартує фінальна частина свята – фаєршоу “Дриганка на Подолі”,

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook