Новини
Інфраструктура

У Нетішині в новому фонтані мили велосипеди та купали собак

Аби вберегти майно, яке працює наразі в тестовому режимі, від не зовсім адекватних дій місцевих мешканців, влада міста змушена була встановити камери відеоспостереження. Також нетішинцям нагадали елементарні правила поведінки у місті та поводження з комунальним майном.

Новий комплекс з трьох фонтанів запрацював у місті атомників на площі неподалік виконавчого комітету міської ради у минулі вихідні. Проте вже у перші дні його роботи нетішинці встигли “відмітитися”, використавши об’єкт не за призначенням.

Мешканці міста купали в ньому тварин, мили велосипеди та шкодили майно,повідомили у відділі з організаційних питань виконавчого комітету міської ради.

Аби уникнути в майбутньому повторень таких дій з боку місцевих мешканців, вчора, 6 серпня, поблизу нього встановили камеру відеоспостереження.

На думку влади міста, такий додатковий вимушений захід має спонукати містян стати більш свідомими та відповідальніше ставитися до спільного майна.

Закликаємо мешканців та гостей громади дотримуватися елементарних правил. Зокрема, суворо заборонено пити воду з фонтану, перебувати у чашах фонтану людям і тваринам, руйнувати комунальне майно, – наголосили у пресслужбі виконкому.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook