Новини
Увага!

На Хмельниччині працівники сервісних центрів МВС виявили 9 підроблених документів

Перед укладанням договору купівлі-продажу автомобіля у сервісному центрі радять пройти безплатний експертний огляд. Загалом з початку поточного року адміністратори центрів виявили низку документів та транспортних засобів, які викликали у них підозру.

За сім місяців цього року в Хмельницькій області адміністратори сервісних центрів МВС, виконуючи процедури перереєстрації транспортних засобів, а також обміну чи видачі посвідчення водія виявили 9 підробних документів:

  • 7 свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів
  • 2 посвідчення водія.

Під час перевірки документів також виявили 3 особи, що значилась у розшукових реєстрах. Крім того, фахівці експертної служби МВС за цей же період виявили 14 транспортних засобів, номерні позначення агрегатів яких змінені, або містили ознаки підробки.

Наша порада залишається незмінною – перед укладанням договору купівлі-продажу, який у сервісних центрах МВС є безкоштовним, варто пройти експертний огляд, – зазначають у відомстві.

Порядок реєстрації транспортних засобів – за посиланням

Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за номером (0382) 71-62-54  або запитати на офіційній сторінці Facebook регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook