Новини
Політика

Ексочільник Хмельниччини розповів про результати перевірки його декларації

Дмитро Габінет, який до грудня минулого року очолював Хмельницьку обласну державну адміністрацію, на своїй сторінці у Фейсбук розповів, чим закінчилася перевірка Національним агентством з питань запобігання корупції його декларації, яка почалася у квітні. За словами колишнього очільника області, порушень під час перевірки у НАЗК не виявили.

Як зазначив експосадовець, на початку квітня він повідомляв про те, що після його звільнення з посади голови Хмельницької ОДА, НАЗК взялася перевіряти його декларацію. Днями Дмитро Анатолійович отримав довідку про завершення перевірки та поділився результатами з громадою.

Тим, хто “замовляв” цю перевірку, можу сказати одне, ваші зусилля були марними.До речі, головні висновки перевірки: 1. Ознак правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та ст. 366-2 Кримінального кодексу України, не виявлено. 2. Наявність конфлікту інтересів не встановлено. 3. Ознак незаконного збагачення не вставлено. 4. Ознак необґрунтованості активів не встановлено. Йдемо далі… І пам’ятайте, справедливість є, проте за неї треба боротися!!! написав Дмитро Габінет.

І додав в кінці постскриптум:

P.s. А “Москвич” в мене у власності таки виявили)))

Також виклав фотопідтвердження своїх слів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook