Новини
Політика

У Шепетівці відкрили офіс політичної партії «Слуга Народу»

Відтепер жителі Шепетівщини можуть отримати комплексну, а головне якісну допомогу у розв’язанні проблем. Завітавши до партійного офісу “Слуги Народу”, кожен зможе зареєструвати звернення до депутатів місцевих рад або депутатів Верховної Ради України. 

Відсьогодні жителі славного міста Шепетівка мають перший районний офіс на Хмельниччині. Приємно, що наша партія активно розвивається та розбудовується. Кожен житель Шепетівського району має можливість отримати якісну допомогу у нашому офісі, – зазначив голова Хмельницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Сергій Мандзій.

Під час відкриття офісу народна депутатка України від «Слуги Народу» Олена Копанчук розповіла про досягнення команди «Слуга Народу» на Хмельниччині.

Серед ключових успішних проєктів було реалізовано такі:

  • Будівництво доріг
  • Реконструкція закладів освіти та медицини
  • Розбудова спортивних майданчиків по області
  • Відновлення культурних пам‘яток – Палацу Санґушків
  • Будівництво Палацу Спорту у Хмельницькому

Маленькі зміни ведуть до великих результатів. Вдячна усій нашій команді, яка працює над розвитком Хмельниччини, сьогодні ми показуємо людям, що зміни можливі, і кожен бачить ці зміни щодня! – зазначила Олена Копанчук.

Також із вітальним словом виступили депутати обласної ради від «Слуги Народу»: Андрій Козюра та Тетяна Крупа, заступник голови Шепетівської РДА Олександр Мельник, голова фракції «Слуга Народу» у Шепетівській районній раді Ольга Філіппова та лідер Зе!Молодіжки у Шепетівському районі Роксана Черниш.

Офіс працює у будні з 9:00 до 18:00 за адресою: м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 55.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook