Новини
Інфраструктура

У центрі Хмельницького замалювали знак, що забороняє стоянку авто

За попередньою інформацією, таким чином хтось із водіїв, ймовірно, висловив свій протест проти роботи інспекторів з паркування. До слова, на цій вулиці по обидва її боки автомобілі паркуються постійно, не лише вдень, а й пізнього вечора, залишаючи іншим водіям для проїзду лише одну смугу по центру дороги.

“Оновлений” дорожній знак, який забороняє стоянку, на вулиці Грушевського біля міського управління охорони здоров’я побачили та сфотографували хмельницькі водії. За словами автовласників, протягом двох днів там працювали інспектори з паркування, які наразі не штрафують, нагадаємо, а лише попереджають водіїв про порушення. Очевидно, комусь дуже не сподобалося те, що зручне місце для парковки більше не буде доступним, тож поборотися з забороною вирішили ось таким от чином.

Фото опублікували у соцмережах, супроводивши коментарем:

За попередньою інформацією, після роботи інспекторів з паркування, невідомі вирішили зафарбувати знак.

Вулиця Грушевського – одна з найзавантаженіших у центрі міста, особливо увечері, коли водіям доводиться деякий час стояти у тягнучках через те, що місця для проїзду такої кількості машин недостатньо саме через паркування обабіч дороги десятків машин. Крім того, на цій вулиці розташований міський колегіум, паркування навпроти якого вже не раз ставало причиною для обурень хмельничан.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook