Новини
Інфраструктура

Злива у Хмельницькому зупинила транспорт, “вимкнула” електрику та “наламала дров” (ФОТО, ВІДЕО)

Черговий дощ, який досі триває у Хмельницькому, традиційно завдав і пересічним хмельничанам, і комунальникам. Дехто з містян мав проблеми з транспортом, автовласники почали вже повідомляти про загублені та знайдені номерні знаки, частина міста сидить без світла. “Не вистачило” електроенергії і деяким світлофорам.

Злива сьогодні, хоч і “багатосерійна”, як минулого разу, проте не така потужна. Тож відео з різних мікрорайонів Хмельницького сьогодні менше, а от скарг на наслідки стихії від містян, схоже, більше.

Як повідомив журналістам каналу Суспільне. Поділля директор департаменту інфраструктури міста Хмельницького Василь Новачок, у місті негода повалила чимало дерев, тож наразі комунальники ліквідовують наслідки.

А от щодо роботи громадського транспорту, то, за словами Василя Пилиповича, перебоїв з цим не було. Хоча хмельничани повідомляли про інше.

Частково перетворився на басейн стадіон біля школи №25 на вулиці Зарічанській. Хмельничани пишуть:

Зустрічав часто скарги від мамочок по Зарічанській, які водять у 46 садок дітей, що на стадіоні 25 школи завжди болото))) ну як болото, тако 2 метри по мокрій землі і все))) закінчили сьогодні доріжку, тепер мамочки вже в не будуть ходити по болоту, якщо навчаться брасом плавати)))

Близько шостої вечора, після другої “серії” зливи, перестали працювати світлофори на перехресті вулиць Подільської та Соборної.

Поділилися мешканці Хмельницького й іншими фото з підтоплених вулиць міста.

Традиційно, “попливла” вулиця Вайсера.

Не обійшлося сьогодні без граду та стрімких потоків.

Новобуди на Озерній – знову в полоні “жовтої водойми“.

Наразі хмельничани влаштували “перекличку” тих, хто сидить без світла. Причому, не лише у Хмельницькому.

Відсутнє світло на вул.Трудова, підкажіть, чи буде сьогодні світло??? Дякую.

Відсутнє світло в Дубовому, хтось знає, коли буде?

Відсутнє світло в районі частини МНС в Південно-Західному районі. Можливо хтось знає, чи буде сьогодні світло?

Нет света в Баламутовке. И это четвёртое отключение за неделю. Когда наконец соответствующие службы будут содержать в надлежащем порядке эл. линии?

Діляться у соцмережах також інформацією про втрачені та знайдені номери. Попередньо водії поцікавилися один в одного:

Номера всі закріпили?

Нагадаємо, після останньої зливи чимало автовласників вийшли з двобою зі стихією без номерних знаків. Тоді втрачені номери в управлінні патрульної поліції у Хмельницькій області порадили шукати у бюро знахідок (м. Хмельницький, пров. Коцюбинського, 35/2). Звісно, якщо вони не знайдуться через соцмережі.

Проте якщо номер після контакту зі стихією став непридатним для використання, у сервісному центрі МВС в Хмельницькій області рекомендують звернутись до фахівців. На Хмельниччині це можна зробити у 5 територіальних СЦ: у Хмельницькому, Дунаївцях, Кам‘янці-Подільському, Старокостянтинові та Шепетівці.

А ми тим часом зібрали трохи відео, які викладали хмельничани. Сьогодні їх набагато менше, ніж на початку місяця, і вони не такі “ефектні”, проте загальну картину з них скласти можна.

У підбірці використані відео, викладені у спільнотах Новини ХмельниччиниХмельницький LIVE

Ще одне відео – з вулиці Зарічанської від Василя Камінського.

Поділилися у соцмережах також відео циклону, який повалив у Львові 27 дерев та посунув в бік Рівного.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook