Новини
Духовність

У Хмельницькому відбувся молитовний сніданок (ФОТО)

Напередодні Дня Незалежності України у Хмельницькому влада міста та області, духовенство, військові та громадські діячі вшосте зібралися на молитовний сніданок. Участь у ньому взяли також депутати Верховної Ради України, які представляють інтереси Хмельниччини у вищому законодавчому органі держави.

На відміну від минулого року, коли на молитовний сніданок, зважаючи на карантин, збиралися просто неба у мистецькому дворику, цього разу молилися за мир в Україні у звичних стінах – у приміщенні виставкової зали Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Розпочався сніданок зі спільної молитви «Отче Наш» та вшанування хвилиною мовчання пам’яті полеглих Героїв, які віддали свої життя за Незалежність і волю України на Майдані та у війні з російським агресором, яка триває на Сході восьмий рік.

З молитвою до усіх присутніх звернувся отець Іван Данкевич, який привітав з 30-річницею Дня Незалежності України.

«Дякуємо усім організаторам цього блаженного молитовного сніданку. Цьогоріч святкуємо 30-річницю з Дня Незалежності нашої країни, яку виборюємо і досі» – зазначив отець Іван Данкевич.

На молитовному сніданку з вітальним словом до присутніх звернулися голова Хмельницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Сергій Мандзій та народний депутат від «Слуги Народу» України Юрій Заславський.

«Мені приємно зазначити, що сьогодні в Хмельницькому ми проводимо вже шостий молитовний сніданок, і цей формат зібрань став доброю традицією нашого міста. Кожен такий захід ще більше наближає нас до Бога, оскільки об’єднує людей різних конфесій, громад, професій і партій у спільній молитві за мир і злагоду на нашій землі», – зазначив, звертаючись до присутніх, Сергій Мандзій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook