Новини
Городоцька міська

У Городку запрацював оновлений відділок поліції

Поліція Хмельниччини з нагоди 30-ї річниці незалежності України презентувала громаді м. Городок оновлений відділок поліції та влаштувала для містян пізнавально-патріотичне свято.

Виступаючи на презентації оновленого відділку поліції, начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Руслан Герасимчук сказав:

Відділення поліцейської діяльності у Городку є робочим місцем для чотирьох десятків правоохоронців. Сюди щоденно приходять зі своїми проблемами та бідами десятки людей, яким набагато комфортніше перебувати в гарному сучасному приміщенні. Ті умови, які сьогодні створені для поліцейських Городоччини — це яскравий приклад взаєморозуміння і співпраці поліції, влади і громади.

В оновленому відділку поліції обладнали пандус для людей з обмеженими можливостями, зручну кімнату прийому громадян, сучасну фронт-зону та залу для нарад.

Після презентації осучасненого поліцейського відділку на центральній площі містечка відбулося патріотичне свято, на якому містяни могли послухати оркестр ГУНП в Хмельницькій області, ознайомитися з транспортними засобами, озброєнням, спецзасобами та засобами індивідуального захисту, які використовує у своїй діяльності поліція Хмельниччини.

Для маленьких городоччан діяла окрема зона, де вони разом з казковим поліцейським Славком Хоробриком могли більше дізнатися про професію правоохоронця.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook