Новини
Події

У Хмельницькому встановили рекорд України (ФОТО)

Участь у встановленні нового рекорду України – спільному розфарбовуванні картини «Покоління незалежної України» у День Незалежності – взяло вдвічі більше хмельничан, ніж планувалося. Попри це, не всі бажаючі змогли долучитися до спільного створення унікального полотна. Загалом на роботу пішло 6 годин. Рекорд було офіційно підтверджено та зафіксовано представником Книги рекордів України.

Нагадаємо, з ініціативою проведення цього заходу виступила громадська організація «Об’єднання Хмельниччина без сиріт». За задумом ініціаторів акції близько 600 подолян, народжених за часів Незалежності, повинні були спільно розфарбувати картину, яку попередньо намалювала та розділила на сектори за кольорами художниця Марина Роля. Проте охочих долучитися до процесу виявилося більше, ніж удвічі, а саме 1330 осіб. При цьому наймолодшому художнику виповнилося лише 11 місяців.

Як зазначила одна з організаторок рекорду Тетяна Воронцова, бажаючих долучитися до розфарбовування картини було ще більше, проте їм просто не вистачило місця на картині.

Фарбами та пензликами усіх бажаючих забезпечили організатори.

Зрештою завдяки спільним зусиллям на майдані з’явилося ось таке полотно.

За словами голови Хмельницької ОДА Сергія Гамалія, під патронатом якого проходила акція, картина стала гарним подарунком Хмельниччині до Дня Незалежності.

Фото автора та надані організаторами акції

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook