Новини
Події

Поліцейські Хмельниччини отримали відзнаки за досягнення у службі

Понад три десятки кращих поліцейських області отримали відзнаки, подяки і цінні подарунки від начальника ГУНП, Хмельницької обласної ради та адміністрації. Урочисті заходи та нагородження відбулися з нагоди Дня Незалежності України в Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області.

За традицією у цей день правоохоронці вшанували хвилиною мовчання тих своїх колег, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Вручаючи відзнаки, начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук зазначив, що кожен з присутніх на заході зробив свій вагомий внесок у розбудову держави, збереження її цілісності та подякував за державну позицію і нелегку працю на благо правопорядку та безпеки українського народу.

Ці три десятиліття стали випробовуванням для всіх нас на зрілість, терплячість, патріотизм та самовідданість. Але за цей час ми довели, що можемо збудувати правову, демократичну державу європейського рівня, за яку без роздумів йшли у бій наші діди, прадіди і сьогодні продовжують йти наші побратими, – сказав на урочистостях очільник поліції Хмельниччини

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook