Новини
Увага!

У Хмельницькому до ранку призупинять рух тролейбусів

Через ремонт дороги, який триває на вулиці Кам’янецькій, рух електротранспорту у Хмельницькому буде призупинено. Про вимушені незручності для мешканців міста повідомили у пресслужбі міської ради.

Активні ремонтні роботи на вулиці Кам’янецькій стартували у середу, 25 серпня. У планах комунальників – відремонтувати суцільним методом ділянку дороги від вулиці Володимирської до Гагаріна. Більшість робіт дорожники виконують вночі, проте сьогодні хмельничани зафіксували зранку техніку комунальників, яка продовжувала працювати, створюючи перешкоди для транспорту та призводячи до заторів.

Директор департаменту інфраструктури міста Хмельницького Василь Новачок пояснив журналістам видання ВСІМ, що роботи з фрезерування, укладання асфальту дійсно проводяться вночі. Проте є певні роботи, такі, як збивання перфоратором залишків асфальту, які можуть виконуватися (і виконуються) протягом дня. За словами посадовця, до повної зупинки транспорту ці роботи призводити не мають.

Тим часом у пресслужбі Хмельницької міської ради попередили хмельничан, що через проведення робіт з влаштування покриття на відрізку Кам’янецької від Героїв Майдану до Гагаріна, з 20.00 сьогодні, 27 серпня, до 05.00 завтра, 28 серпня, у місті буде призупинений рух електротранспорту. Відтак хмельничанам, схоже, варто сподіватися лише на маршрутки, як на єдиний транспорт, яким вони увечері зможуть дістатися додому.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook