Новини
Старокостянтинівська міська

У Старокостянтинові помер почесний громадянин міста та колишній директор цукрозаводу

Серце Миколи Гулька, почесного громадянина міста Старокостянтинова і Старокостянтинівського району, багаторічного керівника Старокостянтинівського цукрозаводу зупинилося вчора, 26 серпня. Прощання відбудеться у суботу, 28 серпня.

Микола Петрович Гулько протягом чверть віку очолював Старокостянтинівський цукровий завод. За час його керівництва підприємство модернізувалося, наростило обсяги продукції, на ньому розвинулася соціальна сфера, повідомляє видання УНАС.NEWS.

У період з 1998 по 2002 рік Микола Гулько був депутатом Хмельницької обласної ради. Нагороджений орденом “Знак Пошани”, відзнакою “За заслуги перед Хмельниччиною”. Удостоєний звання “Почесний громадянин міста Старокостянтинова”.

Прощання з Миколою Петровичем відбудеться у суботу, 28 серпня, об 11:00 на подвір’ї його дому (вул. Байдукова, 33), відспівування о 12:00 у церкві Різдва Богородиці (біля ринку).

Довідка: Народився 5 грудня 1941 року у с. Голосків, Летичівського району, Хмельницької області в родині колгоспника. Після закінчення середньої школи працював різноробом у колгоспі «Україна», трактористом-бульдозеристом Русанівського гранкар’єра, брав активну участь в освоєні цілинних земель Кустанайської області Казахстану. Після демобілізації з лав армії у 1964 році вступив до Кам’янець-Подільського сільськогосподарського інституту, який закінчив у 1969 році. З 1969 по 1977 рік працював у Старосинявському бурякорадгоспі та Новоселицькому бурякорадгоспі Хмельницького бурякоцукротресту. У 1978 році Миколу Гулька було призначено директором Старокостянтинівського цукрокомбінату Хмельницької області. У 1997 році загальними зборами колективу його було обрано Головою правління ТОВ «Старокостянтинівцукор», де пропрацював до 2004 року.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook