Новини
Увага!

У вихідні в Хмельницькому перекриватимуть рух транспорту

У суботу та неділю на території обласного центру заплановане проведення двох масових заходів, які проходитимуть на вулицях міста. В зв’язку з цим на деяких вулицях Хмельницького призупинятимуть рух приватного та громадського транспорту.

Завтра, 28 серпня, Хмельницький долучиться до Всеукраїнського патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Стартуватимуть учасники з майдану Незалежності. Двокілометровий маршрут забігу проляже через центральні вулиці обласного центру.

Участь у забігу безкоштовна. Перші 200 учасників отримають футболки. Крім того, всі учасники на фініші отримають пам’тня медалі, – розповіла для МТРК Місто начальниця управління молоді та спорту Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА Наталя Томусяк.

Відтак в зв’язку із запланованим патріотичним масовим заходом рух транспорту завтра будуть перекривати з 10:00 — 11:30 години на такому маршруті руху учасників:

  • вулиця Гагаріна (від майдану до пам’ятника Богдану Хмельницькому й у зворотньому напрямку) – вулиця Грушевського – вулиця Європейська – вулиця Свободи – вулиця Героїв Небесної Сотні – вулиця Соборна (до майдану Незалежності).

У неділю, 29 серпня, відбудеться ще один спортивний масовий захід — веломарафон “Подільська сотка”.

Рух транспорту з 10:00 буде обмежено за таким маршрутом:

  • кінотеатр імені Т.Г.Шевченка – вулиця Володимирська – вулиця Героїв Майдану – вулиця Соборна – вулиця Проскурівського Підпілля – вулиця Вокзальна – вулиця Волочиська (зупинка ПМС-250).

За інформацією патрульної поліції Хмельниччини

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook