Новини
Новоушицька селищна

Двох нетверезих кермувальників човнів виявили на водоймах Хмельниччини

Мешканця сусідньої області, який керував човном з мотором, не маючи відповідних документів та в стані алкогольного сп’яніння, та рибалку зі Славути, який заснув у човні, також внаслідок вживання алкоголю у великих дозах, виявили у вихідні на водоймах Хмельниччини рятувальники та водні поліцейські. В одному випадку кермувальнику човна загрожує чималий штраф або адміністративний арешт.

Нетверезого чернівчанина, який керував моторним човном, виявили на Дністровському водосховищі поблизу села Пижівка, що в межах Новоушицької територіальної громади, водні поліцейські під час патрулювання водойми.

За керування водним транспортом без документів та в стані алкогольного сп’яніння чоловік може сплатити штраф (25 500 гривень) або відбути 15 діб арешт, повідомили у Кам’янець-Подільському райуправлінні поліції.

А в Славуті нетверезий рибалка, який заснув у човні посеред річки Утка, підняв на ноги не лише рятувальників, а й водолазів. Інформацію про людину, яка, ймовірно, потребує допомоги через втрату свідомості, передали на службу порятунку “101”.

Коли човен підтягнули до берега, з’ясувалося, що чоловік не потребує допомоги – йому потрібно просто прийти до тями після вживання надмірної порції алкоголю, повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook