Новини
ДТП

На Хмельниччині внаслідок ДТП загинув водій, автівка перетворилася на брухт

Дорожньо-транспортна пригода на автошляху Хмельниччини призвела до смерті водія. Автомобіль зазнав значних пошкоджень. Загалом протягом дня водії фіксували на трасах області та міста низку ДТП з різними наслідками.

У смертельну дорожньо-транспортну пригоду поблизу села Міцівці, що у Дунаєвецькій селищній територіальній громаді, потрапив сьогодні водій автомобіля “Lanos”. Про це наприкінці дня повідомили у фейсбук-спільноті dtp_km, оприлюднивши фото.

У повідомленні зазначено, що 62-річний водій автомобіля загинув, проте інші подробиці ДТП наразі невідомі. Ймовірно, легковик врізався у вантажівку.

Ще одну дорожньо-транспортну пригоду за участі трьох автомобілів зафіксували сьогодні біля села Голосків, біля якого, складається враження, жодного дня не минає без ДТП. Принаймні, навіть люди, далекі від кермування авто, зазначають, що новини про ДТП біля Голоскова останнім часом значно почастішали.

Сьогодні водії-очевидці зафіксували на трасі таку картину.

У Хмельницькому, нагадаємо, сьогодні легковик зіткнувся з вантажівкою, а на дорогах у середмісті обласного центру водії чимало часу провели у заторах.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook