Новини
Нетішинська міська

На Хмельницькій АЕС обговорили питання професійного розвитку жінок

Програму заходів «Професійний розвиток жінок в атомній енергетиці» розпочали днями Громадська організація «WiN Ukraine» та ДП «НАЕК «Енергоатом». Семінари-форуми відбудуться на 4 атомних станціях України. Першим майданчиком стала  Хмельницька АЕС. У семінарі-форумі взяли участь 54 активні працівниці станції.

У програмі семінару-форуму – звернення представників дирекції Енергоатома, керівництва Хмельницької АЕС, профспілкових організацій, керівництва WiN Ukraine та «Шведського органу з радіаційної безпеки» (Swedish Radiation Safety Authority (SSM)), у партнерстві з яким проходив захід. Також – презентації профільних спікерів Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), дирекції та експертів WiN Ukraine, Атомпрофспілки й відділу роботи з громадськістю ХАЕС; виступів амбасадорів й аналітичної частини.

Генеральний директор Хмельницької АЕС Андрій Козюра, виступаючи на форумі, зазначив, що колектив станції на третину складається з жінок – їх тут працює 1720. Та висловив побажання, аби такий захід мав продовження у майбутньому.

Учасниці семінару мали нагоду попрацювати із бізнес-коучем Оленою Юзьковою, а сучасні методи особистісного розвитку деякі учасниці вперше застосували на практиці.

Протягом декількох годин під керівництвом досвідченої тренерки працівниці Хмельницької АЕС працювали у великих і малих групах. Навчалися хвалити себе, оцінювали власні досягнення, вчилися розрізняти різні типи поведінки, а загалом – підвищували свою самооцінку.

За інформацією ІЦ ВП ХАЕС

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook